Popis
Remeselná mliečna čokoláda s kávou je skvelým spojením poctivej Bean to Bar čokolády a kvalitnej kávy Kolumbia Monteblanco Passion Fruit. Zaručene uspokojí chuťové poháriky každého milovníka kávy a kvalitnej čokolády.
Kakaové bôby, použité na výrobu tejto unikátnej čokolády, pochádzajú z plantáže Peini v Belize, ktorá sa špecializuje predovšetkým na pestovanie kakaa odrody Trinitario s nádychom criollo. Kakao Belize Peini sa vyznačuje hlbokými tónmi orechov, exotického tropického ovocia, vanilky a kokosu. Pre ďalšie obohatenie chuti tohto jedinečného produktu je čokoláda obohatená o kávu z plantáže Monteblanco v Kolumbii, ktorá sa pestuje v nadmorskej výške 1 730 metrov nad morom. Táto káva sa fermentuje 8 dní s pridaním marakuje a miestneho ovocia cholupa.
Výsledkom tejto kombinácie je dokonalá harmónia chutí a vôní, vytvárajúca skutočnú symfóniu pre všetkých milovníkov kvalitnej čokolády a tej najlepšej kávy.
Gramáž: 70 g
Rozmery: 18 × 12 × 1,5 cm
Typ čokolády: mliečna (55%). Konšovaná min. 72 hodín
Zrno: Belize Paini
Dátum spotreby: 11/2024
Výrobca: BESKID CHOCOLATE
Beskid Chocolate je remeselná výrobňa čokolády, ktorá sa nachádza v horskom prostredí nádherných poľských Beskýd. Špecializuje sa na Bean to Bar výrobu čokolády – teda „od kakaového bôbu po čokoládovú tabuľku“. Celý proces takejto výroby čokolády zahŕňa šetrný zber plodov kakovníka, fermentáciu, sušenie, čistenie, praženie, drvenie a mletie bôbov. Následne sa získava kakaové maslo, ktoré obsahuje každá Bean to Bar čokoláda. Pri výrobe čokolády sa používajú kvalitné kakaové bôby z celého sveta, ktoré sa následne rafinujú a konšujú minimálne 48 hodín. Takáto pravá Bean to Bar čokoláda je nielenže ekologicky vyrobená, ale dokonca, vďaka svojej vysokej výživovej hodnote, i zdraviu prospešná.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.